Match Attax

Match Attax focis kártyák! Csere, eladás! Matchattax!

Itt kapható

Más menő oldalak

Címkék

Játssz! De hogy?

2010.02.03. 10:59 - matchattax

Címkék: edző steven torres gerrard terry match fernando támadó attax edwin

A Százas Klubba idén még nehezebb volt bekerülni. Csak négy olyan játékos van, akinek ez sikerült!  

Keresd meg őket!

Edwin van der Sar, Fernando Torres , John Terry, Steven Gerrard.

Az edző színre lép!

 
Tavalyhoz képest óriási változás, hogy ebben az évadban a klubok edzői is kaptak egy-egy saját kártyát! Bár ők maguk nem fociznak, de okos tanácsaikkal segíthetnek megnyerni a meccset.
 
Hogyan?
 
Úgy, hogy az Edző-kártya öt ponttal növelheti meg a játékosod Defence (védekezés) vagy az Attack (támadás) értékét! Ezzel bizony akár nyerhetsz is, ha jól használod fel őket!Így leszel bajnok. A legfontosabb szabályok röviden, csak a Cartoon Network magazin olvasóinak! Nézd meg jól a kártyáidat. Minden játékosnak van két nagyon fontos értéke: ezek a Defence és az Attack. A Defence a védekezés, az Attack pedig a támadás.
 
Például Andrei Arshavin Védekező értéke 27, Támadó értéke 86. Ebből jól látszik, hogy Andrei elképesztően jó támadó, de védekezés közben azért akadnak ügyesebbek is nála.
 

A játék menete

 
A meccs megkezdése előtt állítsd össze a csapatodat. Válassz ki 14 játékost. Közülük hárman majd a kispadon ülnek, ők a tartalékok. Ha van edződ, őt is tedd a helyére.
Kezdődhet a mérkőzés!A meccs. Tedd a csapatodat a pályára. Mindenkit a maga helyére, a tartalékokat a kispadra. Fontos, hogy a kártyákat arccal lefelé pakold fel! Így ellenfeled nem tudja, kik játszanak a csapatodban. Dobjatok fel egy pénzérmét, hogy eldöntsétek, ki kezdi a meccset.
 
Válaszd ki egy játékosodat, és mondd ki hangosan, hogy támadni vagy védekezni fogsz-e vele. Még most se mutasd meg, hogy ki van a kártyán! Ellenfeled ekkor kiválasztja a saját játékosát, és összecsaphattok! Te döntöd el, hogy védekezéssel, vagy támadással kezdesz! Ha a védekezést választottad, akkor az ellenfelednek támadnia kell. Most felfordíthatjátok a lapokat. Akinek nagyobb a megfelelő értéke, azt nyerte az összecsapást. A nyertes kap egy pontot, a használt kártyákat pedig kirakjátok oldalra. Aki nyert, az jöhet most.
 
Figyelem: nem nézheted meg a kártyádat meccs közben. Tessék emlékezni mindenkire! Ha úgy érzed, hogy fárad a csapatod, akkor beállíthatod a tartalékjaidat is! Ne felejtsd el felírni a pontokat.
 
Amikor minden játékosod játszott már, akkor a meccs véget ért. Nézzétek meg, ki hány gólt rúgott, és máris kiderül, ki a Match Attax bajnok!A Match Attax gyűjtögetős kártyajáték más, mint a többi kártyajáték. Ez bizony a színtiszta sport, mégpedig a labdarúgás! Nemsokára lenyűgöző sportkártya-gyűjteménnyel büszkélkedhetsz. Gyűjtőtokodban ott sorakoznak majd az angol Premier Liga legmenőbb játékosai.
Megtalálod őket az újságárusoknál, az új Mintatvben meseboltokban, a budapesti Mintatvben Kölyökparadicsomban és a jobb játékboltokban!

A bejegyzés trackback címe:

https://matchattax.blog.hu/api/trackback/id/tr361724950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása