Match Attax

Match Attax focis kártyák! Csere, eladás! Matchattax!

Itt kapható

Más menő oldalak

Címkék

Eddigi selejtezők képekben

2010.02.03. 14:49 - matchattax

 

Már Twitteren is!

2010.02.03. 13:05 - matchattax

Címkék: twitter

Kövessetek minket Twitteren!

Mét több hír!

Még több MATCH ATTAX!

http://twitter.com/match_attax

A selejtező helyszínei

2010.02.03. 11:11 - matchattax

Címkék: budapest pécs szeged győr békéscsaba match attax

2010.02.06., Győr

2010.02.13., Budapest, EuroCenter, Varázs Kuckó

2010.02.20., Budapest, Árkád, Játék Sziget

2010.02.27., Budapest EuroPark, Játék Sziget

2010.03.06., Miskolc

2010.03.13., Pécs

2010.03.20., Szeged

2010.03.27., Békéscsaba

2010.04.03., Budapest, 1119 Nándorfejérvári út 36-40/A.

További információért figyeld az oldalt!

 

Játssz! De hogy?

2010.02.03. 10:59 - matchattax

Címkék: edző steven torres gerrard terry match fernando támadó attax edwin

A Százas Klubba idén még nehezebb volt bekerülni. Csak négy olyan játékos van, akinek ez sikerült!  

Keresd meg őket!

Edwin van der Sar, Fernando Torres , John Terry, Steven Gerrard.

Az edző színre lép!

 
Tavalyhoz képest óriási változás, hogy ebben az évadban a klubok edzői is kaptak egy-egy saját kártyát! Bár ők maguk nem fociznak, de okos tanácsaikkal segíthetnek megnyerni a meccset.
 
Hogyan?
 
Úgy, hogy az Edző-kártya öt ponttal növelheti meg a játékosod Defence (védekezés) vagy az Attack (támadás) értékét! Ezzel bizony akár nyerhetsz is, ha jól használod fel őket!Így leszel bajnok. A legfontosabb szabályok röviden, csak a Cartoon Network magazin olvasóinak! Nézd meg jól a kártyáidat. Minden játékosnak van két nagyon fontos értéke: ezek a Defence és az Attack. A Defence a védekezés, az Attack pedig a támadás.
 
Például Andrei Arshavin Védekező értéke 27, Támadó értéke 86. Ebből jól látszik, hogy Andrei elképesztően jó támadó, de védekezés közben azért akadnak ügyesebbek is nála.
 

A játék menete

 
A meccs megkezdése előtt állítsd össze a csapatodat. Válassz ki 14 játékost. Közülük hárman majd a kispadon ülnek, ők a tartalékok. Ha van edződ, őt is tedd a helyére.
Kezdődhet a mérkőzés!A meccs. Tedd a csapatodat a pályára. Mindenkit a maga helyére, a tartalékokat a kispadra. Fontos, hogy a kártyákat arccal lefelé pakold fel! Így ellenfeled nem tudja, kik játszanak a csapatodban. Dobjatok fel egy pénzérmét, hogy eldöntsétek, ki kezdi a meccset.
 
Válaszd ki egy játékosodat, és mondd ki hangosan, hogy támadni vagy védekezni fogsz-e vele. Még most se mutasd meg, hogy ki van a kártyán! Ellenfeled ekkor kiválasztja a saját játékosát, és összecsaphattok! Te döntöd el, hogy védekezéssel, vagy támadással kezdesz! Ha a védekezést választottad, akkor az ellenfelednek támadnia kell. Most felfordíthatjátok a lapokat. Akinek nagyobb a megfelelő értéke, azt nyerte az összecsapást. A nyertes kap egy pontot, a használt kártyákat pedig kirakjátok oldalra. Aki nyert, az jöhet most.
 
Figyelem: nem nézheted meg a kártyádat meccs közben. Tessék emlékezni mindenkire! Ha úgy érzed, hogy fárad a csapatod, akkor beállíthatod a tartalékjaidat is! Ne felejtsd el felírni a pontokat.
 
Amikor minden játékosod játszott már, akkor a meccs véget ért. Nézzétek meg, ki hány gólt rúgott, és máris kiderül, ki a Match Attax bajnok!A Match Attax gyűjtögetős kártyajáték más, mint a többi kártyajáték. Ez bizony a színtiszta sport, mégpedig a labdarúgás! Nemsokára lenyűgöző sportkártya-gyűjteménnyel büszkélkedhetsz. Gyűjtőtokodban ott sorakoznak majd az angol Premier Liga legmenőbb játékosai.
Megtalálod őket az újságárusoknál, az új Mintatvben meseboltokban, a budapesti Mintatvben Kölyökparadicsomban és a jobb játékboltokban!

Match Attax bajnokság!

2010.02.03. 10:44 - matchattax

Címkék: bajnokság meccs match attax

Végre itt az új Match Attax!

Ha szereted a focit és szereted a gyűjtögetős kártyajátékokat, akkor most biztosan felcsillant a szemed!

Végre Magyarországra érkezett a Match Attax várva-várt új évada!

A világhírű játék legújabb szezonja tele van elképesztő meglepetésekkel. Több mint 400 játékos színes fényképe a kártyákon. Összesen 444 kártya vár rád!

Ha bajnok akarsz lenni, akkor nem kell mást tenned, mint hogy beszerzed az alapkészletet, és már játszhatsz is! A Match Attax meccseit otthon vagy a barátaidnál is lehet játszani. Pont olyan izgalmas, mint egy igazi labdarúgó mérkőzés. Ha megszerzed a menő játékosokat, kidolgozod a győztes stratégiádat, akkor simán legyőzhetsz mindenkit.

Te lehetsz a bajnok!

Újdonságok!

Rád várnak a 2009-2010-es szezon legmenőbb csapatai. A kártyák az átigazolások után készültek. Az előző évadhoz képest új kártyatípusokat is találsz a tasakokban. A Százas Klubba idén még nehezebb volt bekerülni. Csak négy olyan játékos van, akinek ez sikerült!

 

Match Attax fociskártyák

2009.11.11. 13:46 - matchattax

Címkék: játék kártya foci csere match fiús match attax attax fociskártya focis kártya cserélhető kártyák

Hamarosan indulunk....

Match Attax focis kártyák! Csere, eladás! Matchattax!

 

Itt kapható: