Match Attax

Match Attax focis kártyák! Csere, eladás! Matchattax!

Itt kapható

Más menő oldalak

Címkék

Match Attax bajnokság!

2010.02.03. 10:44 - matchattax

Címkék: bajnokság meccs match attax

Végre itt az új Match Attax!

Ha szereted a focit és szereted a gyűjtögetős kártyajátékokat, akkor most biztosan felcsillant a szemed!

Végre Magyarországra érkezett a Match Attax várva-várt új évada!

A világhírű játék legújabb szezonja tele van elképesztő meglepetésekkel. Több mint 400 játékos színes fényképe a kártyákon. Összesen 444 kártya vár rád!

Ha bajnok akarsz lenni, akkor nem kell mást tenned, mint hogy beszerzed az alapkészletet, és már játszhatsz is! A Match Attax meccseit otthon vagy a barátaidnál is lehet játszani. Pont olyan izgalmas, mint egy igazi labdarúgó mérkőzés. Ha megszerzed a menő játékosokat, kidolgozod a győztes stratégiádat, akkor simán legyőzhetsz mindenkit.

Te lehetsz a bajnok!

Újdonságok!

Rád várnak a 2009-2010-es szezon legmenőbb csapatai. A kártyák az átigazolások után készültek. Az előző évadhoz képest új kártyatípusokat is találsz a tasakokban. A Százas Klubba idén még nehezebb volt bekerülni. Csak négy olyan játékos van, akinek ez sikerült!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://matchattax.blog.hu/api/trackback/id/tr401724899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fatboy Slim 2011.02.17. 20:31:15

Sziasztok idén várható bajnokság?
köszi


süti beállítások módosítása